Pagina de un milion de lei Pagina de un milion de pixeli iti ofera solutii de advertising prin Pixel Banner, Reclama Pixeli, Pixel Ad.
logo
logo logo
logo

Intrebari frecvente...

logo
logo logo logo
logologo
logo logo
logo logo logo
 
 
logo
logo

Cat costa reclama pe acest site?

Pretul unui pixel este de numai 1 RON. Pixelii se vand in blocuri de cate o suta. Deci puteti beneficia de reclama cu un cost minim de numai 100 RON.

Este eficienta aceasta metoda de promovare?

Aceasta metoda nu este doar cea mai noua, ci este si una foarte avantajoasa. De multe s-a zis desprea pagina de pixeli ca este cea mai ieftina modalitate de reclama pe internet - bineinteles luand in calcul faptul ca odata platit, bannerul va fi afisat de un numar nelimitat de ori pe parcursul celor cei 5 ani garantati de valabiliatate.

De ce as alege aceasta varianta de marketing?

In primul rand pentru ca aceasta metoda de marketing este eficienta. In al doilea rand pentru ca este cea mai noua idee in materie de advertising iar companiile care adopta noul au fost intotdeauna apreciate pentru acest lucru. Alte motive pentru a apela la reclama cu pixeli ar fi:

 • chiar faptul ca pagina este destinata exclusiv publicitatii
 • spatiul pe pagina de un milion de pixeli este limitat, deispune de 1 milion de pixeli, insa acestia se vor consuma repede, la urma urmei sunt doar 10.000 de blocuri. Faptul ca bannerul dumneavoastra se numara printre cele afisate pe pagina de bannere demonstreaza ca sunteti o companie activa, dornica sa isi multumeasca clientii si sa le ofere servicii de calitate dar si preocupata de imaginea pe care o are in in comparatie cu concurenta din domeniul in care activeaza
 • asa cum s-a intamplat si pe pagina lansata de Alex Tew, anumite reclame vor fi ale unor companii mari, arhicunoscute (Yahoo, Orange, New York Times), prezenta langa aceste nume aduce un plus considerabil imaginii companiei dumneavoastra
 • vizitatorii acestui site vor veni aici special pentru a vedea bannerele, spre deosebire de paginile cu un continut specific, in care reclamele afisate pe laterale sau in partile suparioare/inferioare sunt ignorate, ba chiar de cele mai multe ori contrubutia lor este de a incetini incarcarea paginii pentru care vizitatorul a accesat site-ul.

  De ce as alege PixelPage.ro?

  Alegeti PixelPage.ro. Alegeti-ne deoarece scopul nostru este sa oferim servicii de top in domeniul advertisingului romanesc. Suntem tineri, optimisti, perseverenti si nu ne vom limita la a intretine site-ul si a astepta sa fim contactati de clienti. Va vom cauta noi, va vom prezenta potentialul reclamelor de pe pagina noastra si vom incerca sa va convingem sa deveniti partenerul nostru.

  Ce avantaje in plus ofera PixelPage.ro?

  Principalul avantaj este dorinta noastra de a nu ne limita la ideea originala a lui Alex Tew. Este intr-adevar o idee geniala si a adus un profit de 1 milion de dolari, dar asta nu inseamna ca nu putem sa o inbunatatim, sa aducem idei noi care sa amplifice la maximum eficienta reclamelor dumneavoastra. Avem deja cateva idei pe care le analizam si pe care le implementam, pentru unele dintre ele asteptam momentul potrivit de a le lansa si suntem nevoiti sa le pastram confidentiale. Dintre avantajele despre care va putem vorbi, amintim:

 • misiunea pe care o avem
 • profesinalismul pe care il afisam in relatiile cu toti partenerii nostrii, inclusiv vizitatorii site-ului nostru
 • aspectul paginii noastre pe care l-am analizat atent si pe care il avem ca prim element de diferentiere in concurenta cu alte site-uri care vand pixeli in romania
 • campania de promovare a paginii noastre, prin care compania dumneavoastra este automat prezentata tuturor companiilor cu care intram in contact.

  Care este misiunea PixelPage.ro?

  Misiunea PixelPage.ro este clara. Vom fi prima pagina de pixel banner din Romania care si-a vandut toti pixelii, oferind in acelasi timp companiei dumneavoastra servicii de advertising la cel mai inalt standard.

  Care e procedura de cumparare?

  Procedura este simpla. Completati formularul din sectiunea Cumpara pixeli, veti primi pe mail informatii despre datele de care avem nevoie pentru a incheia un contract, despre cum sa va alegeti spatiul publicitar cat si despre pasii spre finalizarea comenzii. Dupa ce primim toate datele de la dumneavoastra, va vom contacta pentru a stabili o intalnire in vederea semnarii contractului.

  In cat timp este vizibila reclama publicului?

  Reclama va fi publicata numai dupa ce fondurile au fost transferate in contul PixelPage, in cel mult 24 de ore de la confirmare.

 • logo


  Pagina de un milion de lei
  Milion de pixeli Milion pixel

  Reclama pe internet Pagina de un milion de pixeli iti ofera solutii de advertising prin Pixel Banner, Reclama Pixeli, Pixel Ad.     
  ARHI GRUP Architects ARHI GRUP Design