Pagina de un milion de lei Pagina de un milion de pixeli iti ofera solutii de advertising prin Pixel Banner, Reclama Pixeli, Pixel Ad.
logo
logo logo
logo

Ce este aceasta pagina?


       Raspunsul este foarte simplu. Este una dintre primele pagini pe internet destinate exclusiv reclamei. Principul pe care functioneaza a fost gandit de britanicul Alex Tew, student care a reusit sa castige cu site-ul sau (www.milliondollarhomepage.com) un milion de dolari in mai putin de 6 luni.
       Cum functioneaza? Prima pagina a site-ul este destinata afisarii bannerelor publicitare, oferind o suprafata disponibila de 1000x1000 pixeli, in total un milion de pixeli grupati in blocuri de cate 100 de pixeli (10x10). Pe site-ul tanarului englez pixelii au fost vanduti la pretul de un dolar per pixel, noi va oferim un pixel la doar un RON.
       Comanda minima este de un singur bloc, insa pentru o eficienta crescuta, este recomndata cumpararea a mai multor blocuri unul langa celalalt, bannerul intinzandu-se astfel pe o suprafata mai mare, fiind mai vizibil si in functie de imaginea afisata, mai atractiv. Reclamele sunt pozitionate pe spatiul publicitar conform cerintei beneficiarului bannerului.
       Pretul poate parea la inceput mare, pentru un banner nu foarte mare plasat pe o pagina creata special pentru advertising. Acest lucru se schimba insa imediat ce aflati urmatorul detaliu: reclama este platita pe o perioada nelimitata, garantata de minim 5 ani. Comparativ cu o singura aparitie in ziar, bannerul pe acest site este de mii de ori mai eficient - reclama dumneavoastra este afisata zilnic tuturor vizitatorilor site-ului.

logo
logo logo logo
logologo

 • Cat costa reclama pe acest site?
 • Este eficienta aceasta metoda de promovare?
 • De ce as alege aceasta varianta de marketing?
 • De ce as alege PixelPage.ro?
 • Ce avantaje in plus ofera PixelPage.ro?
 • Care este misiunea PixelPage.ro?
 • Care e procedura de cumparare?
 • In cat timp este vizibila reclama publicului?

 • logo logo
  logo logo logo
   

  Raspunsurile intrebarilor afisate in stanga paginii sunt disponibile in sectiunea Alte intrebari. Pentru orice intrebare la care nu gasiti raspuns pe site, va rugam sa folositi formularul de feedback din pagina de Contact, iar noi va vom raspunde in termen de 24 de ore.

  logo


  Pagina de un milion de lei
  Milion de pixeli Milion pixel

  Reclama pe internet Pagina de un milion de pixeli iti ofera solutii de advertising prin Pixel Banner, Reclama Pixeli, Pixel Ad.     
  ARHI GRUP Architects ARHI GRUP Design