Pagina de un milion de lei Pagina de un milion de pixeli iti ofera solutii de advertising prin Pixel Banner, Reclama Pixeli, Pixel Ad.
logo
logo logo
logo

Cumpara pixeli, afiseaza-ti bannerul aici!


       Cea mai noua idee de advertising a fost introdusa acum scurt timp de tanarul student britanic Alex Tew. El a creat o pagina de internet destinata in exclusivitate afisarii reclamelor. Dupa ce s-a dovedit a fi foarte eficienta, mari companii precum Yahoo, Orange, New York Times, folosind acest serviciu, echipa noastra a decis sa puna in practica aceasta idee de promovare si in Romania.
       Fenomenul care a cuprins internetul in ultimele luni consta in cumpararea de pixeli, mai exact, o companie va plati o suma direct proportionala cu dimensiunea bannerului pe care doreste sa il publice pe internet si nu in functie de numarul de afisari sau clickurile pe care le atrage. Avantajul major este ca bannerul ramane pe pagina un timp nelimitat - minim garantat 5 ani - fiind astfel vazut de toti vizitatorii site-ului.
       Am pus bazele acestui site, insa nu ne-am oprit aici, am adaugat elemente noi ideii standard cu scopul de a maximiza eficienta bannerelor clientilor nostrii. Mai multe avantaje si motive pentru alegerea acestei modalitati de marketing gasiti in sectiunea Alte intrebari.
       Pentru a publica bannerul dvs pe pagina noastra, va rugam cititi in continuare conditiile principale, cat si costurile aferente afisarii reclamei. Completati formularul de comanda din partea stanga si noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.
logo
logo logo logo
logologo


Formular de comanda

Nume companie: 
Persoana contact: * 
Adresa e-mail: * 
Telefon/fax: 
Suprafata dorita:
(in blocuri, estimativ) 
* campuri necesare 
logo logo
logo logo logo
 
  1. Spatiul publicitar pus la dispozitie este de 1000x1000 pixeli (1 milion pixeli), grupat in blocuri indivizibile de 10x10 pixeli (10.000 blocuri).
  2. Bannerul are o suprafata exprimata in numar de blocuri, cea minima fiind de 1 bloc.
  3. Un pixel costa 1 RON, deci un bloc costa 100 RON.
  4. Dupa publicarea bannerului, contravaloarea costurilor nu poate fi restituita sub nici o forma, nici daca la un moment dat detinatorul bannerului decide eliminarea de pe site a acestuia.
  5. Perioada minima garantata de afisare a bannerului este de 5 ani, dupa incheierea perioadei respective se vor decide de comun acord contitiile continuarii afisarii.
  6. Bannerul cat si pagina spre care acesta face legatura nu pot avea caracter obscen si/sau rasist sau contine materiale cu astfel de caracctere.
  7. Bannerul poate fi modificat dar numai daca nu incalca prevederile specificate in sectiunea Termeni si conditii in legatura cu modificarea bannerelor publicate.
  8. Dupa completarea formularului, veti primi un e-mail pe adresa specificata, cu toate detaliile referitoare la incheierea tranzactiei.
  9. Pentru mai multe informatii si detalii va rugam consultati sectiunile Alte intrebari si Termeni si conditii.
logo


Pagina de un milion de lei
Milion de pixeli Milion pixel

Reclama pe internet Pagina de un milion de pixeli iti ofera solutii de advertising prin Pixel Banner, Reclama Pixeli, Pixel Ad.     
ARHI GRUP Architects ARHI GRUP Design